|
Nu esti logat.
Sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!-5#77 2008-06-23 12:42:55
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!carmen_21...nu te stresa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #78 2008-06-23 12:54:09
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #79 2008-06-23 14:09:20
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!multumesc mult! Offline #80 2008-06-25 13:25:48
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!fetelor mie mi-a venit menstruatia cu toate caracteristicile chiar din prima zi de pauza! Sper ca de acum inainte sa nu mai am probleme! Offline #81 2008-06-28 14:34:48
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Se poate intampla ceva daca intretii relatii sexuale neprotejate in perioada in care ai spotting? Offline Publicitateloading...
#82 2008-06-28 14:43:36
nu are de a face, poti Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #83 2008-10-29 12:49:43
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Iau Karissa de 1 an si jumatate. Imi venea ciclul regulat, dar luna aceasta mi-a venit normal in data de 10, iar in data de 25(zi in care am luat pastila cu nr.11) am avut o scurgere maronie, a doua zi rosie, apoi iar maronie. Ieri am fost la medic, ecograf+consultatie. Nu mi-a gasit nimic. Dar mi-a spus sa opresc Karissa, mai aveam 8 pastile si am inceput chiar de aseara Diane 35. Mi-a spus ca ar trebui sa se opreasca sangerarea in 3 zile, daca nu va fi nevoie de chiuretaj, pentru ca ia in considerare existenta unui polip..?! Nu stiu daca am inteles eu bine, dar mi-a spus sa continui cu Diane (daca se opreste sangerarea) pana raman 8 pastilute in folie. Dar asta inseamna 13 Karissa+13 Diane... e corect sau am inteles eu gresit?? Ultima oara a fost editat de sonia78 (2008-10-29 12:50:26) Offline #84 2008-10-29 20:07:04
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!a fost doar o scurgere si nu e o sangerare abundenta nu? mie mi se pare ca medicul a dat dovada de exaces de zel...se poate pur si simplu ca organismul tau sa nu se inteleaga cu pilulele si trebuiesc schimbate dar in orice caz nu cu diane si de unde pana unde chiuretaj ma tot mir...si nu am inteles dc sa nu termini folia de diane... happy with him...inlove with him... Offline #85 2008-10-30 08:26:12
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Mi-a schimbat Karissa cu Diane, motivand ca Diane au o concentratie mai mare de hormoni. Acum iau Diane, pare ca s-a oprit sangerarea, doar o dara maro am avut ieri. Dar acum nu stiu cum sa iau pastilele. Deci, am luat 13 Karissa, si 2 Diane, azi iau a 3-a pastila de Diane. Cum continui?? Offline #86 2008-10-30 09:13:07
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Sonia eu in locul tau as mai cere o parere. Dianele nu sunt simple anticonceptionale, ci sunt tratament hormonal pentru diferite dereglari. Ca au ca si efect secundar contraceptia, e adevarat. Acum, continua cu dianele pana faci 21 de pastile si intre timp mai mergi la un medic. Un planning eventual. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #87 2008-10-31 08:05:31
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Multumesc mult pt. raspunsuri! Ce-mi puteti spune despre protectie? Acum ca am inceput Diane, de cand sunt protejata? Offline #88 2008-10-31 08:53:05
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Daca nu ai intrerupere protectia se mentine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #89 2008-10-31 09:08:28
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Multumesc Andreea! Tocmai mi-am sunat doctorul. Mi-a spus sa continui cu Diane pana raman 8 pastile in folie (8 au ramas din Karissa), iar apoi dupa pauza normala de 1 saptamana, sa continui cu Karissa. Imi poate explica cineva care e logica acestei scheme de tratament? Ma nelinisteste faptul ca voi lungi practic perioada, adica 13 Karissa+13 Diane... Offline #90 2008-10-31 10:12:08
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!da nu inteleg de ce ma rog nu se duce folia aia pana la capat ..se tine frumos pauza de 7 zile ..in care vine mesntra si apoi in ziua opt ..ziua une i noi folii sa se inceapa alt tip de cpntraceptiv.. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #91 2008-10-31 10:38:03
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!sonia, eu zic totusi sa mai ceri parerea unui alt medic... Offline #92 2008-10-31 12:10:04
mie sincer nu mi place cobinatia asta karissa+diane...ca sa nu mai spun ca nici nu stiu ce sa ti zic exact cu protectia...teretic cred ca esti protejata dupa a 7 a pastiluta de diane... happy with him...inlove with him... Offline #93 2008-11-04 07:41:53
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Din pacate, sangerarile continua, nu in cantitate mare, dar zilnic. Cand rosu, cand maro. Mi-am facut programare la un alt medic, dar trebuie sa astept pana sambata!!! Si azi am 21 de pastile, practic nu ar trebui sa mai iau de maine... ce sa fac?? Doctorul la care am fost mi-a spus sa continui cu Diane... Offline #94 2008-11-04 11:51:47
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!continua cu ele pana ajungi la medic...si iti va spune acesta cum sa procedezi in continuare...multa bafta happy with him...inlove with him... Offline #95 2008-12-06 21:23:26
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Am si eu o intrebare va rog, daca puteti sa ma lamuriti, caci e tarziu sa-mi sun medicul si maine e duminica. Sper sa gasesc un raspuns aici. Iau Diane 35 de 4 luni Sunt la mijlocul celei de-a 4 a folie, mai precis in ziua 11 de la ciclu si a 8 zi de la prima pastila. Mi s-a recomandat Diane 35 pentru a trata un chist ovarian. In urma controlului de luna trecuta, chistul a disparut dar medicul mi-a spus ca pot sa mai iau o luna. Ultima menstruatie a fost inchisa la culoare (maroniu) a durat ca de obicei 3 zile si a avut aceeasi cantitate. De vreo cateva zile am simtit ca si cum mi s-ar involbura sangele din stern pana in gat (scuzati descrierea, dar cam asa am simtit) iar astazi am scapat de aceasta senzatie dar am avut o usoara sangerare, nu ca as fi gasit vreo pata, dar s-a luat pe hartie dupa urinare. Mentionez ca am luat acid folic deoarece simteam o usoara anemie (calciu in analiza e sange la limita inferioara). Ne dorim in viitorul apropiat un copil si am inteles ca e bine ca viitoarea mama sa ia supliment de acid folic inainte cu 3 luni de a ramane insarcinata mai ales dac a folosit anticonceptionale. Intrebarea mea este: 1.Este posibil sa se fi declansat menstruatia din cauza acidului folic? 2. E bine sa termin folia de anticonceptionale sau sa intrerup imediat tratamentul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|